Ateljee Agami logo

Harriet Nikus design
Mucharriet fascinators

MUCHARRIET fascinatorien inspiraationa ovat upeat Alphonse Muchan naiset.
Mucha-nainen,
sensuelli ja mystinen kaunotar,
joka mietteliäänä,
samaan aikaan viattomana ja eroottisena,
Madonnan ja Venuksen symbioosina,
sitoo katselijan aaltoilevien kutriensa pauloihin.

Muchan maalaukset tulvivat värejä, floraa ja faunaa. Samaa teemaa olen ammentanut käsintehtyihin fascinator -pantoihin, -kampoihin ja -klipseihin. Ekodesignia edustavien fascinaattorien valmistuksessa on käytetty ateljeen korkealaatuisia leikkuu ylijäämää kankaita. Näin jokainen työ on uniikki materiaalien ja värien leikki. Jokaisella fascinaattorilla on oma käsin tehty ja koristeltu rasia, jossa on mukana aitoustodistus.

Harriet Nikus design fascinators häät

"Bride to be"
Luonnonvalkoista satiinikankaalla päällystettyä pantaa koristaa silkki ja tyllikankaisten ruusukkeiden päälle laskeutunut silkkikangas siipinen perhonen, jonka vartalo ja tuntosarvet on kirjailtu helmin. Tämä harmooninen kokonaisuus täydentää kauniisti hääkampauksen.

Harriet Nikus design fascinators

"Lady in red"
Rubiinin punaisen satiinikankaalla päällystetyn pannan koristeena on punaisen sävyisistä silkeistä koottu kukkarivistö vihrein alalehdin, kirjailtuna sateenkaarenvärisin putkihelmin. Kokonaisuuden täydentää vintage perhos rintakoru.
"Lady in green"
Vihreän satiinikankaalla päällystetyn pannan koristeena on vihreästä ja sinivihreästä silkistä muotoiltu kukka, jonka päällä on höyhensiipinen ja helmikirjailtu perhonen.

Asusteet design & made by Harriet Nikus.