Ajankohtaista


Olemme siirtyneet julkaisemaan ajankohtaisia Ateljee Agami juttuja Six Greens blogiin. Six Greens blogista löydät tietoa mm. mistä myyntitapahtumista löydät meidät, uutuus tuotteista, liikkeessä vierailevien yritysten Pop up -näyteikkunoista. Ajankohtaista

                            
Lisätietoa tapahtumasta löydät blogistamme: www.six_greens.blogspot.com
Tapahtuma on osa Turku Design Festivalia 15.-21.5.2013. www.turkudesignfestival.fiEKODESIGN MARKKINAT
Lauantai 12.5.2012 klo 10-17, Vimma, Aurakatu 16

Ekodesign-markkinat esittelee paikallisten yrittäjien eettisiä, ekologisia ja laadukkaita vaatteita, asusteita, sisustus-, kauneus- ja hyvä olo-tuotteita sekä palveluja.

Ohjelmassa on muoti-, tuote- ja työnäytöksiä, Ekodesign-arpajaiset sekä Turun Steiner-koulun kierrätysaiheisia työpajoja kaikenikäisille. Kafé Vimma on avoinna myös tapahtuman ajan. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Lisätietoa tapahtumasta löydät blogistamme: www.six_greens.blogspot.com
Tapahtuma on osa Turku Design Festivalia 9.-15.5.2012. www.turkudesignfestival.fi


Turku Design Festival Late Night Shopping 10.5.2012
Tapahtumassa mukana myös Ateljee Agami & Butik. Olemme avoinna klo 10-21!! Illan aikana Ateljee Agamissa ateljeepukujen eleganssia ja arkidesignia, kevään uutuuksia, kampanja- ja erikoistarjouksia sekä pientä tarjoilua. Tervetuloa myöhäisen illan ihanaan shoppailuhetkeen!


Olemme mukana
TURKU DESIGN MYYJÄISISSÄ HELSINGISSÄ 18.–20.11.2011

Turun kulttuuripääkaupunkivuoden ohjelmistoon kuuluva Turku Design ILMIÖ -hanke tuo marraskuun toiseksi viimeisellä viikolla tuulahduksen turkulaista muotoilua Helsinkiin. Kauppakeskus Forumissa järjestettävät Turku Design -myyjäiset esittelee ensimmäisen kerran Helsingissä näin laajasti turkulaisia suunnittelijoita ja heidän töitään.
Forumin myyntinäyttelyssä on kolmen päivän ajan esillä laaja kattaus turkulaisdesignin aarteita. Valikoimissa on muun muassa ekologista muotia, sisustustuotteita, värikkäitä magneettiliitutauluja, retrolastenvaatteita sekä raikkaita kodintekstiilejä.


Keen on Green muotinäytös
"KEENonGREEN - Kierrätys muodin monet kasvot"-muotinäytös 5.10.2011 Klubilla.
Näytöksessä:
Cirque Kimito naistenvaatemalliston kietaisumekko, Herd-lusikkakoru ja Puumala-laukku.
Tropiikki-verhokankaasta mittojen mukaan tehty Harriet Nikus design pliseerattu mekko, Candy korut ja Puumala-tyyny.
Sametti iltapuvusta muodistettu Harriet Nikus design coctail-mekko, Tutu-korvakorut ja Nostalgia laukku.


Kuvat: Juha Korhonen


Six Greens muotinäytös ja myyntitapahtuma
Tervetuloa Six Greens muotinäytökseen ja myyntitapahtumaan lauantaina 19.3.2011 klo 12-15 Vimmaan (Aurakatu 16). Muotinäytöksessä esittelemme ekologisia, eettisiä ja persoonallisia lasten ja naisten vaatteita sekä asusteita. Mukana ovat tutut turkulaiset yritykset Ateljee Agami & Butik, c04 Luomus, Evergreen garderobi, Melkei design, Nuttu-Liina ja Sanna Rinne. Muotinäytöksen jälkeen voit ostaa näytöksessä esiteltyjen vaatteiden ja asusteiden lisäksi myös yritysten muita tuotteita sekä Laveran, Marilou Bion ja Raw Gaian luonnonkosmetiikkaa ja morotMOROT koruja, lisäksi voit voittaa arvonnassa. Tapahtumaan on vapaapääsy!

Ota ystäväsi mukaan muotinäytökseen ja tule tekemään löytöja myyntitapahtumasta omaksi iloksesi - lahjaksi. Varaathan mukaan käteistä.

Tapahtumapäivän ohjelma:
klo 11.30 ovet aukeavat Vimmaan
klo 11.30-15 Laveran, Marilou Bion ja Raw Gaian luonnonkosmetiikan ja morotMorot korujen myyntiä sekä Reilun kaupan kahvia (2 krs.)
klo 12-13 Six Greens muotinäytös ja arvonta (Vimman sali, 3 krs.)
klo 13-15 Six Greens myyntitapahtuma (2 ja 3 krs.)

Kuvat: Riku Kankaro


Vintage ja tulevaisuuden vintage-muotinäytös
Muotinäytös oli perjantaina 17.9.2010 klo 20 Vimman salissa (Aurakatu 16).
Muotinäytöksessä vaatesuunnittelijat Harriet Nikus / Ateljee Agami & Butik, Marjo Haapasalo / Boutique Minne ja Eija Mannila / VintagEija`s esittelivät suunnittelemiaan asukokonaisuuksia sekä vintagevaatteita ja -asusteita. Kiitämme kaikkia mukana olleita! Katso kuvia Vintage tapahtumasta.
Aura Street Market -10Candy-korukurssi


Candy-korukursseja taas syksyllä.

Kurssilla tutustutaan Candy-korujen tekemisessä käytettäviin materiaaleihin, työvälineisiin ja työtapoihin. Kurssi kestää n. 2h ja kurssimaksu on 25e (sisältää opetuksen, materiaalit ja pientä tarjoilua). Kurssilta saat kotiin viemisiksi itse tekemäsi Candy kaulakorun ja korvakorut.

Ilmoittautumiset ja lisätiedustelut voit tehdä liikkeessä, sähköpostitse osoitteeseen harriet.nikus@elisanet.fi tai soittaa numeroon 050-5273659.