Ateljee Agami logo

Butikista löydät arjen luksusta

Ateljee Agami & Butik on arki-, business- ja juhla-asuihin sekä asusteisiin ja ekodesigntuotteisiin erikoistunut yritys. Viihtyisästä putiikistamme löydät kaikkea ihanaa arkeen ja juhlaan, kattaukseen ja sisustukseen, kotoiluun ja ulkoiluun, itselle ja lahjaksi useilta kädentaitajilta ja yrityksiltä. Myös vaihtuva valikoima design, retro ja vintage löytöjä!

Ateljee Agami liike

Kuva Turun Sanomat Marttiina Sairanen.

Butikin valikoimaan kuuluvat vuodenaikojen mukaan vaihtuvat Harriet Nikus design -asut, -asusteet, neuleasusteet ja sisustustuotteet sekä Puumalat-tuotteet, jotka suunnitellaan ja valmistetaan käsin Turussa. Tuotteet ovat uniikkeja tai piensarjana tehtyjä. Tuotteita yhdistää ajattomuus, eettisyys, ekologisuus, klassisuus, laadukkaat luonnonmateriaalit, värit ja viimeistellyt yksityiskohdat. Tuotteille on myönnetty Avainlippu ja Design from Finland -merkit tunnuksena suomalaisesta työstä ja designista.

Ateljee Agami liike

Kuva Turun Sanomat Marttiina Sairanen.

Gift and Home painokangastuotteet on suunniteltu siskotiiminä ilahduttamaan arkea ja juhlaa. Painokangastuotteet on värjätty, painettu ja valmistettu yksitellen käsityönä. Materiaalina on käytetty pellavaa, puuvillaa ja suomalaista koivuviilua. Suosittuihin Gift and Home painokangastuotteisiimme kuuluvat käsinpainetut kukkarot, penaalit, pussukat, kassit, laminoidut tarjottimet, pannunaluset, patalaput, essut, tiskiliinat ja tyynyliinat. Löydä oma suosikki printtisi: Butterfly, Horoskooppi, Jugendkukka, Lara, LizLove, Mini LizLove, Nalle, Olli, Outi, Pörrö, Soppa, Kaffe, Zeepra, Elephant ja "X-mas"-printit.

Nostalgiset Puumalat-tuotteet
Nyt on retroa! Mikä paikka on vienyt sydämesi? Minkä paikan muistoa haluat vaalia omassa Puumalat-tuotteessasi? Nykyinen kotipaikka, lapsuuden kotipaikka, mökkipaikka, paikka, josta löysit elämäsi rakkauden ...? Käyttötuotteita, jotka herättävät muistoja ja huomiota. Ihana itselle, lahjaksi, ilahduttamaan, muistoksi ja muistuttamaan paikasta. Löydät Puumalat-tuotteet tuotetietoineen PUUMALAT sivulta.
"Löydä oma Puumalasi ja anna kotiseuturakkauden näkyä!"

Osta Harriet Nikus design asusteita, neuleasusteita ja Puumalat-tuotteita MadeBy -verkkokaupasta. Madeby Käsityökortteli -verkkokaupassa on myynnissä Suomen käsityöyrittäjät SKYT ry:n jäsenten Suomessa käsityönä valmistamia tuotteita. MADEBY Käsityökortteli

Ateljee Agami & Butik tarjoaa eettisen vaihtoehdon kotimaisuutta, yksilöllisyyttä ja kädentaitoa arvostavalle asiakkaalle.
Butikista löydät myös yrityksen arvoihin sopivien muiden paikallisten kädentaitajien ja yritysten tuotteita. Meillä jälleenmyynnissä:

  • Cirque Kimito naisten vaatteet
  • Anette design asusteet ja sisustustuotteet
  • perinteiset Targa neuleet
  • Maatuskakaupan Maatuskakorut
  • pukukorut
  • vaihtuva valikoima design, retro ja vintage löytöjä
  • pop up -yritysten tuotteet.

Edustamme kotimaista Cirque Kimito naisten vaatemallistoa. Ajattomia ja mukavia vaatteita arkeen ja juhlaan. Suunniteltu Kemiönsaarella eettisyyttä ja ekologisuutta kunnioittaen. Malliston asuissa on naisellisia yksityiskohtia myös muodokkaalle naiselle (Koot S-XXL, 38-46). Erilaisia farkkuja, puseroita, mekkoja, kietaisupuseroita ja -mekkoja, materiaalina puuvilla, pellava ja viskoosineulos.

Cirque Kimito naistenvaatemallisto

Maatuskakaupan maatuskat ovat venäläistä käsityötä. Meiltä löydät käsinmaalatut Maatuska-aiheiset korvakorut, kaulakorut, rintakorut ja magneetit. Tule tekemään ihania löytöjä omaksi iloksi - lahjaksi!

Maatuskakorut

"Simplicity is the keynote of all true elegance" -Coco Chanel