Butik

Butikin puolella myymme Harrietin suunnittelemia ja käsinvalmistamia nostalgisia, yksittäisiä Harriet Nikus design asuja, asusteita, neuleasusteita ja koruja sekä piensarjatuotteita arjesta juhlaan. Tuotteiden materiaaleina on käytetty pääasiassa laadukkaita luonnonmateriaaleja kuten pellavaa, puuvillaa, villaa ja silkkiä. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu eettisiä ja ekologisia arvoja kunnioittaen. Harriet Nikus design tuotteilla on Avainlippu ja Design from Finland -merkki tunnuksena suomalaisesta työstä ja designista.
              
           
             
      
Harriet Nikus design korut valmistetaan hopeasta tai kierrätetystä uushopeasta kuten suositut lusikkakorut.

Gift and Home painokangastuotteet suunnittelemme siskotiiminä ilahduttamaan arkea ja juhlaa. Painokangastuotteemme värjäämme, painamme ja valmistamme yksitellen käsityönä. Materiaalina käytämme huopaa, pellavaa, puuvillaa ja koivuviilua. Suosittuihin Gift and Home painokangastuotteisiimme kuuluvat käsinpainetut kassit, kukkarot, penaalit, pussukat, kortit, magneetit, laminoidut tarjottimet, pannunaluset, patalaput, pannumyssyt, essut, lasinaluset, tiskirätit ja tyynyliinat. Löydä oma printti suosikkisi: Butterfly, Hjorten, Horoskooppi, Jugendkukka, Lara, LizLove, Mini LizLove, Nalle, Olli, Outi, Pörrö, Space, Soppa, Kaffe, Zeepra, Elephant, Pesä, Pönttö, Turku/Åbo, "X-mas"-printit.
Lara tuotteita.
LizLove-tarjotin. Soppa tuotteita.

Puumalat-tuotteet ja kotimaan matkailun kulta-aika 1950-1970-luku
Halusimme kunnioittaa takavuosien kulttuuriperinnettä ja suosittua tapaa kerätä värikkäitä eri paikkakuntien hihamerkkejä ja matkailuviirejä, ja suunnittelimme "Puumalat" nimiset tuotteet. Nostalgisten Puumaloiden tarina.
Kukkarot    Laukut    Tyynyt   
Teemme "Puumaloita" myös tilauksesta. Jos haluat oman "Puumalan" sinulle tärkeästä paikkakunnasta, ota yhteyttä.Tilaaminen

Oman Harriet Nikus design -merkin lisäksi butikissa on myynnissä Cirque Kimiton naistenvaatteita, Koruharakan heijastimia ja Maatuskakoruja, Anette designin asusteita ja sisustustuotteita, Targa neuleita sekä Punaisen Norsun pipoja. Valitsemamme tuotteet edustavat korkealaatuista käsityötä ja suomalaista designia. Lisäksi eri tekijöiden ja yritysten Pop-Up näyteikkuna vierailuja.

Edustamme laadukasta Cirque Kimito naisten vaatemallistoa. Ajattomia, kauniita ja mukavia vaatteita arkeen ja juhlaan, luonnon parhaista materiaaleista. Eettisyyttä, etnisyyttä ja ekologisuutta parhaan mukaan kunnioittaen. Malliston asuissa on naisellisia yksityiskohtia myös muodokkaalle, upealle naiselle (Koot S-XXL, 38-46). Olemme valikoineet mallistosta sinulle erilaisia farkkuja, puseroita, tunikoita, mekkoja, kietaisupuseroita ja -mekkoja, joiden materiaalina on puuvilla, silkki, ja viskoosi.

Tule tekemään ihania löytöjä omaksi iloksi - lahjaksi!